Lyt til det, der er

Vi leder vel alle sammen på hver vores måde efter det, der vil give os en oplevelse af at have fundet vores plads i livet. Problemet er, at vi leder det forkerte sted ...

Vi leder vel alle sammen på hver vores måde efter det, der vil give os en oplevelse af at have fundet vores plads i livet. Problemet er, at vi leder det forkerte sted. Vi tror, at det, vi søger, er svært at finde, eller at vi endnu mangler at forstå dette eller hint.

Men det eneste, vi mangler, er såmænd at indse, at vi er lige der, hvor vi skal være. Det, som er vores opgave i livet, er selvfølgelig ikke noget, der er skjult eller svært at finde. Vi står lige midt i det. Det ved vi bare ikke. Så vi bruger masser af tid og energi på at lede efter det i stedet for.

Men sådan som vores liv til enhver tid former sig, er lige netop det, der er vigtigt for os at opleve, lære af og lytte til. Hvis det ikke var det, ville vores liv se anderledes ud. Så det gælder om at forstå det, vi oplever lige nu og her.

Hvis vi virkelig lytter til de muligheder, der ligger i vores nuværende, konkrete oplevelse, så vil vi opleve en ro og glæde, som vi ellers ikke kommer i nærheden af i vores sædvanlige jagt på de muligheder, som vi tror, er bedre end dem, vi allerede har.