Tegnene er der

Det er interessant at iagttage de tegn, som vi hele tiden modtager i form af små vink eller pudsige episoder eller påfaldende hændelser ...

Det er interessant at iagttage de tegn, vi hele tiden modtager i form af små vink eller pudsige episoder eller påfaldende hændelser. Problemet er, at vi sjældent tænker videre over det. Vi griner måske lidt eller undres, men så glemmer vi det igen.

Næste gang tegnene viser sig, er de derfor mere pågående. Man falder måske, kommer i konflikt med andre eller mister noget. Igen er det en invitation til at tænke nærmere over, hvorfor det lige skulle overgå en. Er der noget i ens liv, der halter, eller som man overser, fordi man bare ikke har tid eller lyst til at tage sig af det?

Hvis vi endnu engang bare lader som ingenting, bliver tegnene tydeligere. Noget er nu åbenlyst galt. Man har ondt, er utilpas, utilfreds og stresset. Så er det nu, man skal lytte. Hvad er det i ens liv, man er ked af eller vred over eller ikke længere kan holde til? Hvad er det for en uhensigtsmæssig adfærd, man bliver ved med at hænge fast i?

Jo længere man arbejder med selvudvikling, desto klarere bliver det, at vi hele tiden får en masse hjælp via de oplevelser, som vi står lige midt i. Tegnene er der hele tiden. Vi bryder os bare ikke om, hvad de siger, fordi vi har andre planer, der oftest går ud på at fortsætte vores gamle historie om os selv og vores omverden.