Skænderier

Hvorfor bliver vi dog ved med at skælde ud på andre? Vi ved jo af erfaring, at det ikke fører til nogen forbedring eller befrielse ...

Hvorfor bliver vi dog ved med at skælde ud på andre? Vi ved jo af erfaring, at det ikke fører til nogen forbedring eller befrielse. Det bliver bare til endnu mere kritik og bebrejdelse, som ikke ændrede noget som helst til det bedre. Man bruger på den måde kun sine kræfter på samme negative måde som før, og al ens energi resulterer som så ofte før kun i frustration og vrede. At skælde ud på andre er en nem måde at reagere på, men den fører ikke til noget.

Så stop det. Find en anden måde at bruge din dyrebare energi på end til at skælde ud på andre eller på irriterende situationer. Brug den til at finde ud af noget nyt om dig selv. Find ind til dig selv i stedet for at lange ud efter andres dumhed. En dumhed, som ofte er alt for åbenlys, men som blot er en fælde, som lokker dig til at bruge energien på gamle ligegyldigheder i stedet for at finde frem til sandheden om dit eget liv.

Så vær opmærksom. Dine følelser er dine. Brug din energi på noget, der gavner dig. Og det er helt sikkert ikke endnu et skænderi. Så næste gang du bliver irriteret over, at toget er forsinket eller din kæreste er urimelig eller chefen uretfærdig, så brug den bølge af følelser og energi, der rejser sig i dig, til at gå på opdagelse i dig selv.